Mange af de tekstiler, som man hidtil har været nødt til at lade kemisk rense kan nu behandles i vådrensning.

Fordelene er mange: Tøjet behandles så skånsomt, at selv visse former for skind, uld, angora og silke tåler behandlingen. Kun biologisk nedbrydelige rensemidler anvendes og tøjet bliver dejligt frisk med klare farver.

Vådrensning fungerer næsten som forsigtig håndvask, men med den nyeste teknik og elektronik i kombination med særlige ”sæber”, der er udviklet til metoden. Ved vådrensning minimeres anvendelsen af skadelige kemikalier. Desuden giver vådrensning et lavt forbrug af både energi og vand.

Vådrensning bygger på skånsom håndtering i alle led. Der anvendes udelukkende biologisk nedbrydelige rensemidler. En yderst skånsom bearbejdning i vådrensemaskinen og en elektronisk styret tørring, som afbrydes på det helt korrekte tidspunkt, har stor betydning for at tøjet bliver let og luftigt efter finishbehandlingen. Desuden får tøjet en professionel efterbehandling af fagfolk, som med deres store erfaring, er med til at sikre et vellykket resultat.

Vådrensning er udviklet af Electrolux i Nyborg i samarbejde med det tyske forskningsinstitut Krefeld. En helt ny vandbaseret metode, som WAXI nu også kan tilbyde.


WAXI VASKERI OG RENSERI
Borgediget 21 B
4000 Roskilde
CVR: 42600695
Kontaktinformationer:
info@waxi.dk
tlf.: 46 35 75 75
Åbningstider:
Åbent hverdage kl. 7-17.30
Lørdage og kl. 10-13
Søndag lukket